Trappevask

Trappevask er vigtigt

Er du træt af at komme hjem til synet af en beskidt trappe, så ring til os!

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til vedligeholdelsen af trappen i opgangen. Synet af snavset der hober sig op kan få det hele til at virke endnu mere uoverskueligt. Derfor tilbyder vi jer en hjælpende hånd, så I altid kommer hjem til en pæn trappe.

Trappevask er vigtigt

Vi har eksisteret som firma siden 1990 og har derfor mange års erfaring med service og har lært at kvalitet betaler sig.

Vi har meget tilfredse kunder og er meget stolte over at kunne fremvise vores anbefalinger. Klik på Referencer for at se anbefalingerne.

Er du træt af beskidte trapper, så kontakt os nu - og oplev forskellen!

For nogle er trappevask en kedelig opgave, og for mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for! Vi har medarbejdere der elsker at gøre trapper rent. Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge.

Det er væsentligt at holde trappeopgangene rene og regelmæssigt sørge for omhyggelig trappevask.

Glatte eller snavsede trapper kan være en udfordring. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboene. Derfor vil vi sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt at færdes.

Horizon Service ønsker at sørge for at I får en veludført trappevask. Derfor har vi medarbejdere som er kompetente og servicemindede.

Trappevask til markedets skarpeste priser!

Hvis du søger professionel vask af trappeopgange og vinduer er du kommet til det rette sted. Horizon Service arbejder målrettet mod at sørge for den bedste og mest optimale løsning til jeres boligforening. Det vil glæde os at kunne servicere jer, på den bedst tænkelige måde!

Vi sørger for at jeres trapper fremstår pæne og flotte hele året rundt, Og at der bliver gjort rent i krogene. Det er et spørgsmål om at lave en aftale der er gennemskuelig for jer, så I ved at I får hvad I betaler for.

Kontakt Horizon-service for et uforpligtende tilbud - og oplev forskellen!

Vi kører primært i Storkøbenhavn. Vi har både kunder i City, på Frederiksberg, Allerød og Solrød.

Copyright 2024 Horizon Service. 
Alle rettigheder forbeholdt